Стенд двосторонній під пресу 6 сітчастих полиць

Модель:

912-104

Виробник:

Гермес-Дизайн

Наявність:

На замовлення 5 дні

0 відгуків Написати відгук

  • 1800.00 грн


Умови повернення: повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

ГЕРМЕС-ДИЗАЙН лідер з розробки та виробництва сітківки.
Надійний та сумлінний постачальник.

Опис

Стенд під пресу або вітрина під пресу – це сітчасте Торгове обладнання. Даний вид торгового обладнання призначений для демонстрації та продажу книг, зошитів, щоденників та іншої друкованої продукції, і позиціонується як стійка для підлоги. Стенд призначений для встановлення в торгових приміщеннях та вуличних торгових точках.

Конструкція складається із стійки п-подібної форми, яка виготовлена з металевої коробчатої труби, та 6 рядів двосторонніх сітчастих полиць. Стенд має 12 містких полиць для друкованої продукції, виготовлених з металевого дроту. Стенд розроблений з урахуванням майбутніх навантажень і характеру товару, що розміщується. Відмінною особливістю стенду є його стійкість при повному завантаженні, місткість, а також гнучкість у використанні. Ви можете розмістити полиці на тій відстані один від одного, яка вам потрібна. Полиці можна розміщувати на обох сторонах або лише на одній стороні. Стенд повністю розбирається та простий у монтажі. Всі металеві елементи стійки забарвлені у білий колір методом порошкового нанесення.

Загалом нова конструкція є універсальним рішенням для розміщення великого асортименту товару до нового навчального року.

Торгове обладнання для продажу друкованої продукції.

Сітчасте Торгове обладнання за цінами виробника. Стелажі, стійки, вертушки, дисплеї, сітки, гачки та все необхідне для торгівлі. Працюємо з усіма регіонами України. Також приймаємо індивідуальні замовлення.

Характеристики

Основні характеристики виробу:
Вид стелажу Стелаж острівний (двосторонній)
Колір Білий
Країна виробник Україна
Матеріал кошика Метал
Матеріал полиці метал
Призначення стелажу Для друкованої продукції (книги, журнали, газети)
Спосіб викладення товару На полицях
Тип Стенд
Тип полиць Похилі
Габаритні розміри:
Висота стелажу 1845
Глибина 505
Ширина стелажу 965

Відгуків (0)

Написати відгук