Стійка для дитячих шапок обертова підлогова на 42 шапки

Модель:

121-720

Виробник:

Гермес-Дизайн

Наявність:

Є в наявності

0 відгуків Написати відгук

  • 1000.00 грн


Умови повернення: повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

ГЕРМЕС-ДИЗАЙН лідер з розробки та виробництва сітківки.
Надійний та сумлінний постачальник.

Опис

Стійка обертова на 42 кронштейна призначена для розміщення та подання покупцям дитячих головних уборів. Використовується для презентації товарів на торгових точках, а також у виставкових залах. Завдяки можливості повертатися на 360 градусів дозволяє краще розглянути весь представлений асортимент товару, а також надає можливість розглядати виставлену продукцію відразу з 4-х сторін декільком покупцям одночасно. Оснащена барабаном, що обертається.

Вертушка під дитячі шапки виготовлена з металевого дроту і труби, що робить його легким і зручним в експлуатації. Тому її можна легко перемістити, легко розібрати і зібрати знову, до того ж вона не займає багато місця і має презентабельний вигляд. Виріб складається з типової підлогової стійки з чотирьох-променевою опорою основою, і барабана, що обертається, на 6 дисплеїв з кронштейнами. Всі дисплеї знімні, кріпляться до барабана за допомогою болтів та гайок. Барабан обертається рахунок пластикової фурнітури яка йде в комплекті.

Торгове обладнання для продажу шапок. За цінами виробника. Розробляємо та виробляємо обладнання за вимогами та характеристиками замовника. Доставляємо товари по всій території України поштовими перевізниками.

Характеристики

Основні характеристики виробу:
Кількість кронштейнів 42
Колір Білий
Країна виробник Україна
Матеріал Метал
Покриття порошкове фарбування
Призначення Підлогове
Тип Стійка обертова
Тип установки обладнання Підлоговий
Габаритні розміри:
Висота 1700
Ширина 500

Відгуків (0)

Написати відгук