Стійка для насіння 4-х променева (84 кишені)

Модель:

122-260

Виробник:

Гермес-Дизайн

Наявність:

Є в наявності

0 відгуків Написати відгук

  • 1835.00 грн


Умови повернення: повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

ГЕРМЕС-ДИЗАЙН лідер з розробки та виробництва сітківки.
Надійний та сумлінний постачальник.

Опис

Стійки для насіння та спецій позиціонуються як сітчасте Торгове обладнання для магазинів, і призначені для демонстрації та продажу пакетованого насіннєвого матеріалу та пакетиків зі спеціями. Перевагою стійки є те, що на зворотному боці дисплея є додаткова робоча грань, яку можна використовувати для розміщення ще одного ряду навісних гачків з упаковками під насіння або повісити, наприклад, дисплей з листівками. Крім того така стійка хороша тим, що після закінчення сезону, дисплеї під насіння можуть бути легко замінені на дисплеї для іншої продукції, що робить її універсальною для магазинів з широким асортиментом товарів.

Вертушка є конструкцією, що складається. з типової стійки на Х-подібній опорі, двох Х-подібних з'єднувачів та 4 дисплеїв кожен по 21 кишені. Дисплеї є знімною цільною конструкцією виготовленою з дроту. Кріпляться дисплеї за допомогою металовиробів. Всі металеві елементи конструкції оброблені порошковою фарбою з подальшою термообробкою. Такий вид полімерного захисного покриття продовжує термін експлуатації виробу і має презентабельний вигляд. Стійка повністю розбірна, що дуже зручно при транспортуванні та зберіганні.

Стелажі, стійки, вертушки, дисплеї, сітки, гачки та все необхідне для торгівлі. Працюємо з усіма регіонами України. Також приймаємо індивідуальні замовлення.

Характеристики

Основні характеристики виробу:
Кількість кишень 84
Колір Білий
Країна виробник Україна
Матеріал Метал
Призначення Для продажу насіння
Тип Стійка
Тип установки обладнання Підлоговий
Габаритні розміри:
Висота 1810
Глибина 110
Ширина 370

Відгуків (0)

Написати відгук