Стійка настільна із сіткою (700х350 мм)

Модель:

911412

Виробник:

Гермес-Дизайн

Наявність:

Є в наявності

0 відгуків Написати відгук

  • 420.00 грн


Умови повернення: повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

ГЕРМЕС-ДИЗАЙН лідер з розробки та виробництва сітківки.
Надійний та сумлінний постачальник.

Опис

Стійка настільна є основним елементом сітчастого торгового обладнання. Призначена для розміщення навісної продукції різного напряму, а також розміщення додаткового устаткування. Дане Торгове обладнання розміщують у торгових залах та вуличних торгових точках, і встановлюють як настільну стійку з використанням торгових столів або підставок. Вертикальна труба (стійка) має нахил щодо площини опори стійки, кут нахилу не регульований. Стійкість виробу при повному завантаженні забезпечується за рахунок опори стійки, що складається з двох горизонтально розташованих ніжок. Торгова сітка стійки знімна, кріпиться за допомогою металовиробів, і може бути використана як самостійне навісне Торгове обладнання або на іншому торговому устаткуванні як додатковий торговельний елемент. Виготовлено сітку зі сталевого дроту високої якості.

Максимальне робоче навантаження становить 20 кілограм. Виріб повністю розуміється, що спрощує процес транспортування та зберігання. Всі металеві елементи пофарбовані в білий колір методом порошкового нанесення.

бочих розмірів ВхШхГ:

Розміри сітки – 700х350мм, осередок: 50х50мм.

Торгівельне обладнання для продажу друкованої продукції.

Сітчасте Торгове обладнання за цінами виробника. Стелажі, стійки, вертушки, дисплеї, сітки, гачки та все необхідне для торгівлі. Працюємо з усіма регіонами України. Також приймаємо індивідуальні замовлення.

Характеристики

Основні характеристики виробу:
Кількість дисплеїв 1
Колір Білий
Країна виробник Україна
Максимальне навантаження 20
Матеріал Метал
Призначення Для поліграфії
Тип Стійка
Тип установки обладнання Настільний
Габаритні розміри:
Висота 710
Глибина 350

Відгуків (0)

Написати відгук