Стійка настільна обертова під книги 8 сітчастих полиць (4-х променева)

Модель:

123-090

Виробник:

Гермес-Дизайн

Наявність:

Є в наявності

0 відгуків Написати відгук

  • 825.00 грн


Умови повернення: повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

ГЕРМЕС-ДИЗАЙН лідер з розробки та виробництва сітківки.
Надійний та сумлінний постачальник.

Опис

Стійка обертова для поліграфії призначена для розміщення друкованої продукції формату А4 (журналів, буклетів, книг та іншої друкованої продукції). Її перевагою є те, що на зворотному боці дисплея є робоча грань, яку ви можете використовувати для розміщення ще одного ряду навісних гачків або повісити, наприклад, дисплей з листівками. Компактні розміри стійки дозволяють розміщувати її біля касових зон і торгових відділів магазинів, встановлюється на торгові столи або підставки як настільна стійка.

Всі 4 дисплеї знімні, їх можна використовувати як самостійне Торгове обладнання. Полиці виготовлені з якісного сталевого дроту у вигляді цільної зварної конструкції, що надає їм міцності та стійкості до руйнування при повному завантаженні стійки друкованою продукцією. Усі металеві елементи конструкції стійки мають полімерний захисний шар білого кольору.

Торгове обладнання для продажу друкованої продукції.

Сітчасте торгове обладнання за цінами виробника. Стелажі, стійки, вертушки, дисплеї, сітки, гачки та все необхідне для торгівлі. Працюємо з усіма регіонами України. Також приймаємо індивідуальні замовлення.

Характеристики

Основні характеристики виробу:
Кількість полиць 8
Колір Білий
Країна виробник Україна
Матеріал Метал
Призначення Під книги
Тип Стійка обертова
Тип установки обладнання Настільний
Габаритні розміри:
Висота 800
Глибина 640

Відгуків (0)

Написати відгук