Стійка настільна обертова під книги 8 сітчастих полиць

Модель:

123-070

Виробник:

Гермес-Дизайн

Наявність:

Є в наявності

0 відгуків Написати відгук

  • 775.00 грн


Умови повернення: повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

ГЕРМЕС-ДИЗАЙН лідер з розробки та виробництва сітківки.
Надійний та сумлінний постачальник.

Опис

Стійка обертова під книги призначений для розміщення друкованої продукції формату А4 (журналів, буклетів, книг та іншої друкованої продукції), відноситься до сітчастого торгового обладнання. Дане Торгове обладнання відмінно підійде для встановлення його в касових зон магазинів, і в торгових відділах магазинів. Розміщують стійку на торговому столі або підставці.

Конструкція дуже проста та надійна у використанні, має 4 дисплеї по 2 сітчасті полиці. Тильна сторона полиці має нахил, що забезпечує надійне розміщення друкованої продукції. Барабан має можливість обертання і кріпиться за допомогою пластикової фурнітури. Дисплеї знімні стійки, виконані з металевого дроту як цільна конструкція. Допустиме навантаження на стійку становить не більше 15 кілограм. Металеві елементи конструкції мають полімерний захисний шар білого кольору.

Торгове обладнання для продажу друкованої продукції.

Сітчасте Торгове обладнання за цінами виробника Стелажі, стійки, вертушки, дисплеї, сітки, гачки та все необхідне для торгівлі. Працюємо з усіма регіонами України. Також приймаємо індивідуальні замовлення.

Характеристики

Основні характеристики виробу:
Кількість полиць 8
Колір Білий
Країна виробник Україна
Матеріал Метал
Призначення Під книги
Тип Стійка обертова
Тип установки обладнання Настільний
Габаритні розміри:
Висота 800
Глибина 640

Відгуків (0)

Написати відгук