Стійка настільна під шапки Гвоздика на 63 кронштейна

Модель:

121-820

Виробник:

Гермес-Дизайн

Наявність:

Є в наявності

0 відгуків Написати відгук

  • 750.00 грн


Умови повернення: повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

ГЕРМЕС-ДИЗАЙН лідер з розробки та виробництва сітківки.
Надійний та сумлінний постачальник.

Опис

Стійка під шапки призначена для демонстрації різного виду в'язаних або трикотажних головних уборів у торгових залах або виставкових приміщеннях. Встановлюється у відповідних відділах магазинів одягу на прилавку чи вітрині. Дугоподібний кронштейн ідеально підходить під в'язані, трикотажні шапки Якщо у вас зайняті вертикальні поверхні, то як альтернатива є можливість розмістити деякий асортимент шапок на невеликій площі, можливо розмістити на стійці 63 товару. розбірну конструкцію на 3 рівні дисплеїв шапкових кронштейнів. Кожен рівень кріпиться до стійки та легко обертається за допомогою пластикової фурнітури. Рівні можна переміщувати по висоті або замінити їх на дисплеї з круглими кронштейнами під кепки. Можливо замовити потрібну вам кількість дисплеїв для комплектації стійки додатковими ярусами або для того, щоб доповнити стійки, що вже є у вас.

У комплекті: стійка металева (основа) - 1 шт, пластикові втулки - фіксатори для кронштейнів - 3 шт, пластикові хомути - 3 шт, шапкові гачки - 7 потрійних гачків-тримачів.

Торгове обладнання для продажу шапок. за цінами виробника. Розробляємо та виробляємо обладнання за вимогами та характеристиками замовника. Доставляємо товари по всій території України поштовими перевізниками.

Характеристики

Основні характеристики виробу:
Кількість кронштейнів 63
Кількість ярусів 3
Колір Білий
Країна виробник Україна
Матеріал Метал
Покриття Полімерне
Призначення Для шапок
Тип Стійка
Тип установки обладнання Настільний
Габаритні розміри:
Висота 800
Ширина 500

Відгуків (0)

Написати відгук