Стійка обертається під газети 28 сітчастих полиць

Модель:

123-910

Виробник:

Гермес-Дизайн

Наявність:

Є в наявності

0 відгуків Написати відгук

  • 1850.00 грн


Умови повернення: повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

ГЕРМЕС-ДИЗАЙН лідер з розробки та виробництва сітківки.
Надійний та сумлінний постачальник.

Опис

Стійка під газети відноситься до сітчастого торгового обладнання. Стійка для поліграфії призначена для розміщення газет та різного роду друкованої продукції. Дане Торгове обладнання встановлюють у торгових приміщеннях та вуличних торгових точках. Варіант установки обладнання-підлогова стійка. Конструктивно стійка складається з опори основи, вертикально розташованої труби яка кріпиться до основи, і сітчастого барабана. Барабан кріпиться до стійки за допомогою пластикової фурнітури, що дає можливість обертання навколо осі стійки. Стійка має 28 сітчастих полиць, які розташовані на барабані, по 7 сітчастих полиць на кожній із чотирьох сторін. Полиці виготовлені з якісного металевого дроту та складають єдину зварену конструкцію.

Максимальне навантаження на стійку становить 15 кілограм. Стійка розбірна, складові її елементи знімні. Всі металеві елементи виробу пофарбовані в білий колір методом порошкового нанесення. Розміри кишені: 210х353х57 мм Розміри упаковки: 1210х355х420 мм. - 1 місце;

• 200х455х440 мм. - 1 місце;

• 1700х30х30 мм. - 1 місце.

Торгове обладнання для продажу друкованої продукції.

Сітчасте Торговельне обладнання за цінами виробника. Стелажі, стійки, вертушки, дисплеї, сітки, гачки та все необхідне для торгівлі. Працюємо з усіма регіонами України. Також приймаємо індивідуальні замовлення.

Характеристики

Основні характеристики виробу:
Вага 12.2
Кількість полиць 28
Колір Білий
Країна виробник Україна
Максимальне навантаження 15
Матеріал Метал
Призначення Для поліграфії
Регульовані ніжки Ні
Тип Стійка обертова
Тип установки обладнання Підлоговий
Висота 1810
Глибина 565

Відгуків (0)

Написати відгук