Стійка обертова настільна під листівки А5 (56 кишень)

Модель:

923-040

Виробник:

Гермес-Дизайн

Наявність:

Є в наявності

0 відгуків Написати відгук

  • 1150.00 грн


Умови повернення: повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

ГЕРМЕС-ДИЗАЙН лідер з розробки та виробництва сітківки.
Надійний та сумлінний постачальник.

Опис

Стійка обертова під листівки – це сітчасте торгове обладнання. Вертушка призначена для розміщення на столі, прилавку, вітрині, та встановлюється у торгових залах та вуличних торгових точках. Дане торгове обладнання позиціонується як настільна стійка.

Стійка обертова є розбірною конструкцією у вигляді барабана з чотирма дисплеями, що обертається на тригранній стійці. Барабан повністю розбирається, боковини кріпляться до з'єднувачів за допомогою болтів та гайок. Ширина грані 35 см. Кожен дисплей має по 14 кишень під листівку (2 по ширині та 7 по висоті). Ширина кишені 16 см, що відповідає листівці формату А5. Виготовлена із сталевого високоміцного дроту, сталевої труби з використанням міцної пластикової фурнітури. Сітчасті дисплеї знімні та можуть використовуватись як самостійне торгове обладнання. Максимальне робоче навантаження стійки складає 10 кілограмів. Торгова стійка розбірна, що спрощує її транспортування та зберігання. Всі металеві елементи стійки пофарбовані в білий колір методом порошкового нанесення.

Стелажі, стійки, вертушки, дисплеї, сітки, гачки та все необхідне для торгівлі. Працюємо з усіма регіонами України. Також приймаємо індивідуальні замовлення.

 

Характеристики

Основні характеристики виробу:
Кількість кишень 14
Кількість полиць 56
Колір Білий
Країна виробник Україна
Матеріал Метал
Призначення Для широкого спектру товарів
Тип Стійка обертова
Тип установки обладнання Настільний
Ширина грані 33
Ширина кишені 156
Висота 1055
Глибина 360
Ширина 430

Відгуків (0)

Написати відгук