Стійка обертова під книги 12 сітчастих полиць

Модель:

123-010

Виробник:

Гермес-Дизайн

Наявність:

Є в наявності

0 відгуків Написати відгук

  • 1385.00 грн


Умови повернення: повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

ГЕРМЕС-ДИЗАЙН лідер з розробки та виробництва сітківки.
Надійний та сумлінний постачальник.

Опис

Стійка обертова під книги – це сітчасте торгове обладнання.

Стійка для поліграфії призначена для демонстрації та продажу різної друкованої продукції (книг, довідників, журналів та ін. ) формату А4 в центральній частині торгового чи виставкового приміщення. Виріб дозволяє представляти товари одразу з 3-х сторін, кільком покупцям одночасно.

Сітчасті полиці розташовані під невеликим кутом і мають збільшену висоту тильного боку, що дозволяє зручно розмістити та переглядати друковану продукцію. Сітчасті полиці виготовлені з металевого дроту високої якості, що запобігає механічному пошкодженню та підливає термін експлуатації. Барабан із сітчастими полицями має можливість обертання як по так і проти ходу годинникової стрілки. Кріплення барабана до стійки та його обертання здійснюється за рахунок пластикової фурнітури. Сітчасті дисплеї знімні стійки і можуть бути використані як самостійне сітчасте торгове обладнання.

Максимальне робоче навантаження стійки становить 40 кілограм. Торгова стійка розбірна, що спрощує її транспортування та зберігання. Всі металеві елементи стійки пофарбовані в білий колір методом порошкового нанесення. 

Сітчасте торгове обладнання за цінами виробника. Стелажі, стійки, вертушки, дисплеї, сітки, гачки та все необхідне для торгівлі. Працюємо з усіма регіонами України. Також приймаємо індивідуальні замовлення.

Характеристики

Основні характеристики виробу:
Вага 8
Кількість полиць 12
Колір Білий
Країна виробник Україна
Максимальне навантаження 40
Матеріал Метал
Призначення Під книги
Тип Стійка обертова
Тип установки обладнання Підлоговий
Габаритні розміри:
Висота 1800
Глибина 445
Ширина 440

Відгуків (0)

Написати відгук