Стійка обертова під листівки А5 (18 осередків) А4 (16 осередків)

Модель:

123-660

Виробник:

Гермес-Дизайн

Наявність:

Є в наявності

0 відгуків Написати відгук

  • 979.00 грн


Умови повернення: повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

ГЕРМЕС-ДИЗАЙН лідер з розробки та виробництва сітківки.
Надійний та сумлінний постачальник.

Опис

Стійка під листівки відноситься до сітчастого торгового обладнання. Універсальна комбінована стійка для поліграфії призначена для розміщення друкованої продукції формату А4 (журналів, буклетів тощо) та друкованої продукції формату А5 (листівки, брошури тощо). Такі торгові стійки розміщують у торгових залах магазинів і вуличних торгових точках. 

Вертушка складається з металевої труби з опорою-підставою і барабана на три дисплеї з 34 осередками. Кріпиться барабан до стійки і обертається рахунок пластикової фурнітури. Дисплеї з осередками знімні, кріпляться металовиробами, і можуть бути використані як самостійне торгове обладнання. Осередки під поліграфію виготовлені із сталевого дроту у вигляді цільної зварної конструкції. Максимальне робоче навантаження на стійку складає 15 кілограмів. Торгова стійка розбірна, що спрощує її транспортування та зберігання. Всі металеві елементи стійки забарвлені в білий колір методом порошкового нанесення.

Торгівельне обладнання для продажу друкованої продукції.

Сітчасте торговельне обладнання за цінами виробника. Стелажі, стійки, вертушки, дисплеї, сітки, гачки та все необхідне для торгівлі. Працюємо з усіма регіонами України. Також приймаємо індивідуальні замовлення.

Характеристики

Основні характеристики виробу:
Вага 8.6
Кількість полиць 34
Колір Білий
Країна виробник Україна
Максимальне навантаження 15
Матеріал Метал
Призначення Для поліграфії
Регульовані ніжки Ні
Тип Стійка обертова
Тип установки обладнання Підлоговий
Висота 1810
Глибина 535

Відгуків (0)

Написати відгук