Стійка під шапки настільна Гвоздика 21 кронштейн

Модель:

121-870

Виробник:

Гермес-Дизайн

Наявність:

Є в наявності

0 відгуків Написати відгук

  • 400.00 грн


Умови повернення: повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

ГЕРМЕС-ДИЗАЙН лідер з розробки та виробництва сітківки.
Надійний та сумлінний постачальник.

Опис

Вертушка настільна призначена для демонстрації різного виду в'язаних або трикотажних головних уборів у торгових залах магазинів одягу, або виставкових приміщеннях. Встановлюється у відповідних приміщеннях на прилавку, тумбі чи вітрині. Дугоподібний кронштейн ідеально підходить під трикотажні, в'язані шапки При малій площі вертикальних поверхонь, в якості альтернативи є можливість розмістити деякий асортимент товару на невеликій площі. Максимальна кількість шапок на стійці - 21 штука.

Стійка для в'язаних шапок є розбірною конструкцією, яка складається зі стійки з опорою та дисплеєм шапкових кронштейнів. Рівень з кронштейнами кріпиться до стійки і легко обертається за допомогою пластикової фурнітури. Дисплей створений у вигляді зварної цільної конструкції, виготовлені зі сталевого якісного дроту. Можна переміщати рівні кронштейнів за висотою, або замінити їх на дисплеї з круглими кронштейнами під кепки. Є можливість замовити потрібну вам кількість дисплеїв для комплектації стійки додатковими ярусами або для того, щоб доповнити стійки, що вже є у вас.

У комплекті: стійка металева (основа) - 1 шт, пластикові втулки - фіксатори для кронштейнів -1 шт, пластикові хомути - 1 шт, шапкові гачки - 7 потрійних гачків-тримачів.

Торгове обладнання для продажу шапок від виробника. Розробляємо та виробляємо торгові конструкції за вимогами та характеристиками замовника. Доставляємо обладнання на всій території України поштовими перевізниками.

Характеристики

Основні характеристики виробу:
Кількість кронштейнів 21
Кількість ярусів 1
Колір Білий
Країна виробник Україна
Матеріал Метал
Покриття Полімерне
Призначення Для шапок
Тип Стійка
Тип установки обладнання Настільний
Габаритні розміри:
Висота 800
Ширина 470

Відгуків (0)

Написати відгук