Стійка під шапки підлогова Гвоздика 84 кронштейна

Модель:

121-810

Виробник:

Гермес-Дизайн

Наявність:

Є в наявності

0 відгуків Написати відгук

  • 1150.00 грн


Умови повернення: повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

ГЕРМЕС-ДИЗАЙН лідер з розробки та виробництва сітківки.
Надійний та сумлінний постачальник.

Опис

Стійка під шапки є розбірною конструкцією з 4 рівнів, кожен по 21 дугоподібних високих кронштейнів. Дане Торгове обладнання чудово підходить для приміщень з вільним торговим залом як острівна конструкція. Дугоподібний кронштейн ідеально підходить під трикотажні в'язані шапки. Стяжка унизу не дає кронштейну втрачати форму і робить його нерухомим. У вас є чудова нагода розмістити великий асортимент шапок на невеликій площі. Крім того, така конструкція привертає до товару увагу.

Вертушка під шапки складається зі стійки з прикріпленою опорою основою і 4 рівня дисплеїв з кронштейнами під шапки в кількості 84 штук. Дисплеї кріпляться до стійки та мають можливість обертання за допомогою пластикової фурнітури. Є можливість змінити висоту кожного рівня і замінити деяку кількість рівнів на дисплеї з круглими кронштейнами під кепки. У замовленні можна вказати необхідну кількість та вид дисплеїв.

Торгове обладнання для продажу шапок від виробника. Розробляємо та виробляємо торгові конструкції за вимогами та характеристиками замовника. Доставляємо обладнання на всій території України поштовими перевізниками.

Характеристики

Основні характеристики виробу:
Кількість кронштейнів 84
Кількість ярусів 5
Колір Білий
Країна виробник Україна
Матеріал Метал
Призначення Підлогове
Регульовані ніжки Так
Тип Стійка
Тип установки обладнання Підлоговий
Габаритні розміри:
Висота 1990
Ширина 590

Відгуків (0)

Написати відгук