Стійка підлогова обертова під листівки А5 18 осередків А6 18 осередків А4 8 осередків

  • для листівок, газет та журналів
  • для листівок, газет та журналів

Модель:

123-650

Виробник:

Гермес-Дизайн

Наявність:

Є в наявності

0 відгуків Написати відгук

  • 1200.00 грн


Умови повернення: повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

ГЕРМЕС-ДИЗАЙН лідер з розробки та виробництва сітківки.
Надійний та сумлінний постачальник.

Опис

Стійка під листівки є сітчастим торговим обладнанням. Універсальна комбінована стійка для поліграфії підходить відразу для трьох форматів друкованої продукції - А6, А5 і А4. Призначений для розміщення друкованої продукції формату А4 (журналів, буклетів тощо) та друкованої продукції формату А5 (листівки, брошури тощо), друкованої продукції формату А6 (листівки, конверти і т. д. ). За допомогою цієї стійки можна розмістити поліграфію різних форматів торгової точки. Дане Торгове обладнання розміщують у торгових приміщеннях і вуличних торгових точках, встановлюють як стійка підлоги. Барабан кріпиться до стійки і обертається за допомогою пластикової фурнітури. Дисплей з осередками знімні, кріпляться до барабана металовиробами, можуть бути використані як навісне самостійне Торгове обладнання. Осередки виготовлені з металевого дроту і мають цільну зварну конструкцію.

Максимальне робоче навантаження на стійку становить 15 кілограм. Вертушка розбірна, що спрощує її транспортування та зберігання. Всі металеві елементи стійки забарвлені в білий колір методом порошкового нанесення. Розміри кишені А6 (ВхШхГ): 105x112x20 мм.

Торгове обладнання для продажу друкованої продукції.

Сітчасте Торгове обладнання за цінами виробника. Стелажі, стійки, вертушки, дисплеї, сітки, гачки та все необхідне для торгівлі. Працюємо з усіма регіонами України. Також приймаємо індивідуальні замовлення.

Характеристики

Основні характеристики виробу:
Вага 10
Глибина 535
Кількість полиць 44
Колір Білий
Країна виробник Україна
Максимальне навантаження 15
Матеріал Метал
Призначення Для поліграфії
Тип Стійка обертова
Тип встановлення обладнання Підлоговий
Габаритні розміри:
Висота 1810

Відгуків (0)

Написати відгук