Стійка підлогова обертова під листівку А5 (112 кишень)

Модель:

922-040

Виробник:

Гермес-Дизайн

Наявність:

Є в наявності

0 відгуків Написати відгук

  • 2200.00 грн


Умови повернення: повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

ГЕРМЕС-ДИЗАЙН лідер з розробки та виробництва сітківки.
Надійний та сумлінний постачальник.

Опис

Стійка під листівку є сітчастим торговим обладнанням під поліграфію, розміщується як підлогова стійка і встановлюється у вуличних торгових точках та торгових площах магазинів. Перевагою даного торговельного обладнання можна виділити велику кількість кишень у кількості 112 штук для розміщення товару. При малому використанні торгової площі ви отримуєте максимально можливе розміщення товарів для презентації та продажу.

Барабан має можливість обертання та кріпиться до стійки за допомогою пластикової фурнітури. До барабану за допомогою металовиробів кріпляться 8 дисплеїв з осередками, по 2 дисплеї на кожну з чотирьох сторін стійки. Дисплеї з осередками можуть бути використані як самостійне торгове обладнання. Осередки виготовлені з металевого дроту як цільна зварна конструкція. Навантаження на виріб при його повному завантаженні товарами не повинно перевищувати 15 кілограм. Вертушка розбірна, що спрощує процес транспортування та зберігання. Усі металеві елементи забарвлені в білий колір методом порошкового нанесення з подальшим термічним обробленням. Такий вид покриття стійкий до механічних пошкоджень та перепадів температур.

Торгове обладнання для продажу друкованої продукції.

Сітчасте Торгове обладнання за цінами виробника. Стелажі, стійки, вертушки, дисплеї, сітки, гачки та все необхідне для торгівлі. Працюємо з усіма регіонами України. Також приймаємо індивідуальні замовлення.

Характеристики

Основні характеристики виробу:
Кількість полиць 112
Колір Білий
Країна виробник Україна
Максимальне навантаження 15
Матеріал Метал
Тип Стійка обертова
Тип установки обладнання Підлоговий
Висота 1810
Глибина 440

Відгуків (0)

Написати відгук