Стійка шестигранна обертова під листівки А6 (54 осередки)

Модель:

123-730

Виробник:

Гермес-Дизайн

Наявність:

Є в наявності

0 відгуків Написати відгук

  • 1354.00 грн


Умови повернення: повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

ГЕРМЕС-ДИЗАЙН лідер з розробки та виробництва сітківки.
Надійний та сумлінний постачальник.

Опис

Стійка обертова призначена для розміщення друкованої продукції формату А6 (буклети, листівки, флаєра та іншої поліграфії), позиціонується як сітчасте торгове обладнання для магазинів. Встановлюється як стійка для підлоги в торгових приміщеннях магазинів і відкритих вуличних торгових точках. Перевагою даної вертушки є шестигранний барабан, що обертається на 54 осередки для розміщення товару.

Конструкція стійки класична, металева труба з опорою основою і барабан з дисплеями. Барабан кріпиться і обертається за допомогою пластикової втулки. Дисплеї з осередками по одному вертикальному ряду кріпляться по всіх шести гранях барабана на болти з гайками. Дисплей можна використовувати на іншому торговому устаткуванні схожого типу або як самостійне обладнання для продажу поліграфії. Стійка розбірна, барабан та дисплеї з осередками знімні. Виріб отримав полімерний захисний шар білого кольору, таке покриття стійке до сколів та подряпин, а також захищає металеві частини стійки від іржі.

Представлено базову комплектацію дисплеями з кишенею під формат А6. Також може бути укомплектована дисплеями під формат А4.

Торгове обладнання для продажу друкованої продукції.

Сітчасте торгове обладнання за цінами виробника. Стелажі, стійки, вертушки, дисплеї, сітки, гачки та все необхідне для торгівлі. Працюємо з усіма регіонами України. Також приймаємо індивідуальні замовлення.

Характеристики

Основні характеристики виробу:
Кількість полиць 54
Колір Білий
Країна виробник Україна
Максимальне навантаження 30
Матеріал Метал
Призначення Для поліграфії
Тип Стійка обертова
Тип установки обладнання Підлоговий
Висота 1800
Глибина 440

Відгуків (0)

Написати відгук